Categorii

FACEBOOK

Producători

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma S.C KING CAMPIONE S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C KING CAMPIONE S.RL. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul S.C KING CAMPIONE S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C KING CAMPIONE S.R.L. nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit.

S.C KING CAMPIONES.R.L nu isi asumã responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C KING CAMPIONE S.R.L. incearca sã prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ).

S.C KING CAMPIONE S.R.L incearca sã prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date,S.C KING CAMPIONE S.R.L nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabilã a acestora.Pozele afisate produselor nu creeaza obligatii contractuale.

ANULAREA UNEI COMEZI SE FACE IN MAXIM 6 ORE TELEFONIC SAU PE MAIL office@kingauto.ro

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C KING CAMPIONE S.R.L nu fi poate fi facuta responsabilã in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximã a obligatiilor fatã de orice client in cazul nelivrãrii sau livrãrii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Litigii

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completatã prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantã: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizicã sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpãrã, dobandesc, utilizeazã sau consumã produse ori servicii in afara activitãtii lor profesionale).

Produsul poate fi returnat numai dacã este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adicã acestea sã nu prezinte sub nici o formã semne de uzurã,folosire, etc , produsul sã nu fi fost modificat sau montat.Denuntarea se face numai in scris. S.C KING CAMPIONE S.R.L. este obligat sa ramburseze sumele plãtite de consumator in timp de 30 de zile.

Returul produselor

Se supune acestei legi doar produsele care sunt comercializate de S.C KING CAMPIONE S.R.L si livrate clientilor prin curierat rapid; comenzile care au fost livrate de firma noastrã direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distantã, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzãtoare cu scopul si nevoile clientului.
Ruperea,degradarea sau pierderea ambalajului atrage imposibilitatea returnãrii produsului.
Litigiile apãrute intre utilizatorii acestui site si S.C KING CAMPIONE S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilã. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecata.

.

Livrarea

Livrarea se face DOAR pe teritoriul Romaniei, prin curieri proprii sau cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment