Categorii

FACEBOOK

Producători

A) In cazul in care nu sunteti inregistrat pe site.


Pentru a putea face o comanda trebuie sa va inregistrati.

1.Pentru a va inregistra apasati pe link-ul Autentificare din partea dreapta-sus.

2.Introduceti adresa de e-mail si apasati Creeare cont.

3.Completati formularul cu datele cerute si apasati Inregistrare.

4. Navigati prin catalogul de produse, alegeti produsele dorite si apasati Adauga in cos. Asigurati-va ca ati ales produsele si varianta de culoare corect .

5.Dupa terminarea "cumparaturilor", apasati butonul Plateste aflat in partea dreapta-sus.

6. Daca doriti ca livrarea sa se faca la o alta locatie sau intr-un anumit interval orar, va rugam sa specificati aceste lucruri in campul Observatii. Apasati butonul Urmator.

7. Selectati modalitatea de livrare (momentan este posibila doar expedierea prin intermediul FanCourier sau Urgent Curier. Daca doriti livrarea printr-un alt curier, va rugam sa ne contactati. Apasati butonul Urmator.

8. Alegeti modalitatea de plata . Momentan este disponibila doar plata la primirea coletului (RAMBURS) sau plata cu Ordin de Plata .

9.Confirmati comanda, apasand butonul Confirm comanda.

 

 

B) In cazul in care aveti cont pe siteul piese-chevrolet.ro.

 

1.Pentru a intra in cont apasati pe link-ul Autentificare din partea dreapta-sus.

2.Introduceti adresa de e-mail si parola si apasati Autentificare. Daca ati uitat parola , apasati butonul Am uitat parola si urmati instructiunile.

3. Navigati prin catalogul de produse, alegeti produsele dorite si apasati Adauga in cos. Asigurati-va ca ati ales produsele si varianta de culoare corect .

4.Dupa terminarea "cumparaturilor", apasati butonul Plateste aflat in partea dreapta-sus.

5. Daca doriti ca livrarea sa se faca la o alta locatie sau intr-un anumit interval orar, va rugam sa specificati aceste lucruri in campul Observatii. Apasati butonul Urmator.

6. Selectati modalitatea de livrare (momentan este posibila doar expedierea prin intermediul FanCourier sau Urgent Curier.Apasati butonul Urmator.

7.Alegeti modalitatea de plata . Momentan este disponibila doar plata la primirea coletului (RAMBURS) sau plata cu Ordin de Plata .

8.Confirmati comanda, apasand butonul Confirm comanda.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment